22 July, 2010

Quotes~

If you love somebody, let them go.
If they return, they were always yours.
If they don't, they never were. - Khalil Gibran

Ini postingan tentang apaan sih? Ga ada, ga jelas aja kayaknya. Orangnya juga lagi ga jelas. Jadi pemikirannya juga ga jelas. Apa yang diomonginnya juga ga jelas. So? Ngapain ngurusin hal-hal yang ga jelas? #toyorjidatsendiri

Jadi, postingan kali ini gw mau share beberapa quote favorit gw aja. Beberapa dari quotes ini gw dapet dari timeline twitter gw, ada juga yang kesimpan di dokumen flashdisk dan ga pernah gw hapus (that first quote is for example)

Bau² repost?? Mungkin, karena emang ada beberapa kuotan ini yang pernah gw tulis di postingan sebelumnya, ya namanya fave quotes, ya sering² dipostlah ;)

Fear less, hope more; eat less, chew more; whine less, breathe more; talk less, say more; hate less, love more - Swedish

What those quotes exactly are about??
About everything. About every feeling that can be drawn from your heart, from my heart, from everybody's heart. About love, life, lie, smile, cry, joy, fear, faith, everything.

You can't force yourself to forget something because the only reason why we forget is when a better memory has taken its place.


It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change. - Charles Darwin

Silence is pure. It draws people together because only those who are comfortable with each other can sit without speaking.

Live well, learn plenty, laugh often, love much. - Ralph Waldo Emerson

If you listen, you'll forget. If you see, you'll remember. If you do, you'll understand - Special quote from my boss at our yesterday meeting #eaaaa

Be miserable. Or motivate yourself. Whatever has to be done, it’s always your choice. - Wayne Dyer


Too much love will kill you, dude #posecool


And last, as the dessert :D
Cinta tidak memandang cakep atau jelek.
Ga percaya?
Tanyakan hal ini sama orang jelek..
LOVE IS BLIND (Pacarilah orang buta) - Anonymous


Udah ah, segitu aja dulu. Kalo ada yang mau nambahin, monggo dimasukin ke komen aja.

Cheers :D

8 comments:

Anonymous said...

gak penting infonya, yang penting pertamax:p


--->new life, new hope, no love, just hatred and revenge<---

.: PoetZ :. said...

^
atas gw :maho

kemana aja :mad:

Anonymous said...

ke mana aja boleh:p

.: PoetZ :. said...

^

:nohope:

Anonymous said...

:bingung:

.: PoetZ :. said...

:batabig

Anonymous said...

^
geje

.: PoetZ :. said...

^

geje apaan yah?? :bingung